Het korte verslag van cliënte Elvira triggerde ons. De overlevingsstand, we horen het steeds vaker. Maar wat betekent het als je in de overlevingsstand door het leven gaat? Via zoeken kwamen we erachter dat de overlevingsstand een toestand is waarin je terechtkomt als je lange tijd stress hebt en onvoldoende rust en ontspanning kunt vinden. Uiteindelijk moet je zowel lichamelijk als geestelijk kunnen herstellen anders kan je in een burnout terecht komen en zelfs ziek worden. Elvira kon even ontspannen met de weldaad van een behandeling in de kappersstoel van Beauty by Roos.

Na heel veel ellende mee gemaakt te hebben en nu al jaren op de overlevingsstand te leven, heb ik mijzelf aangemeld bij de BeautyBank. Even een keer iets voor mijzelf aangezien ik dat nog wel eens vergeet.

Na een heel fijn telefonisch gesprek met Anita heeft zij voor mij geregeld dat ik een afspraak kon maken bij Beauty By Roos Daar werd ik heel vriendelijk ontvangen door Riana (ook zo’n leuk lief mens).

Na een heerlijke was en knip behandeling heeft ze mijn haar mooi in model gebracht en gaf ze me ook nog eens een cadeautje mee!

Wat fijn dat deze mensen er zijn!!!!!

Heel veel liefs, Elvira

Lees ook...

Popular Articles...