Het lijkt wel of we tegenwoordig steeds vaker niet meer kunnen dromen of durven geloven dat er daadwerkelijke mooie dingen gebeuren. Als we dan nergens vertrouwen meer in hebben en ook het vertrouwen in onszelf dreigen te verliezen ligt onverschilligheid op de loer. Dat kan en mag nooit gebeuren. De BeautyBank is in het leven geroepen door mensen die niet alleen geloven dat goed bestaat maar daar ook de daad bij het woord voegen. En gelukkig zijn er veel mensen om ons heen die er net zo in staan. Danique verloor haar interesse en liet zaken op hun beloop. Gelukkig nam ze de stap zich aan te melden bij de BeautyBank en lees wat er daarna gebeurde.

Op hoop van zegen

Ik ben via een vriendin van mij in contact gekomen met de BeautyBank. Op hoop van zegen aangemeld, niet geschoten is altijd mis, right?  Ik kamp al jaren met heftige depressieve periodes, waarin er tijden zijn geweest waarbij m’n zelfzorg niet op nr 1 stond. Zacht gezegd boeide het me allemaal niet meer zo. Dit was ook zeker terug te zien aan mijn haar. Ik was al zeker vier jaar niet naar de kapper geweest en denk dat ik m’n haar al even lang in een knot deed en dat was het.  

Mijn vriend zag me weer echt stralen

En toen kreeg ik een telefoontje, Anita belde mij op een afgesproken moment en was zeer vriendelijk en dacht met me mee.  Ik mocht een afspraak maken bij een kapsalon in de buurt en binnen een week zat ik in de kappersstoel. De dames daar waren ook erg vriendelijk. Ik kreeg een heerlijk luxe treatment en toen alle dode lokken eraf waren bleek ik een prachtige bos krullen te hebben. Ik kreeg nog advies en wat exra’s om m’n krullen ook weer tot hun recht te laten komen. Toen ik eenmaal de kapsalon uitstapte kon mijn vriend zn ogen niet geloven, los. Van m’n nieuwe kapsel vond hij het vooral prachtig om me ook weer echt te zien stralen.

Een grote stap richting betere tijden

Ik kan zelf nog steeds amper geloven dat het eindresultaat m’n eigen echte haar is en heb sinds jaren ook met veel plezier weer eens wat selfies van mezelf gemaakt 😉    Ik heb weer een andere blik op mezelf gekregen en zoiets als een nieuwe coupe, wat voor veel mensen heel gewoon lijkt, voelt voor mij als een grote stap richting betere tijden.  

 Ik voel me beter, zie er weer florissant uit en ben iedereen die hieraan meegewerkt heeft ontzettend dankbaar!    

Liefs, Danique

Petra en Team

Verbinder Anita belde met de vraag of we een jonge vrouw wilden helpen. Natuurlijk willen we dat. We vinden het fijn om te zijn aangesloten bij de BeautyBank, om zo mensen te kunnen helpen die om welke reden ook een stukje zelfzorg hebben gemist. Wij weten als kapper als geen ander hoe fijn het is als je haar goed zit. En zo werd door Danique een afspraak gepland. Ze kreeg van ons een behandeling knippen, treatment en modelleren.
Door deze behandeling kwam er veel krul te voorschijn.
Wat een beetje liefde en aandacht al niet kan doen. Naast dat het haar ervan opknapt knapt ook de persoon onder het haar op van deze aandacht. En hier doen wij het voor. Even de persoon onder het haar in de watten leggen en ontzorgen. In de hoop dat ze hiermee een duwtje in de goede richting hebben gekregen.

Liefs Petra en Team

Professional Trendline de wijk

 Banner Image by storyset on Freepik

Lees ook...

Popular Articles...