De verbinders en aangesloten professionals van de BeautyBank krijgen veel te horen van de cliënten. Daar gaan we natuurlijk elke keer weer heel zorgvuldig mee om. Vaak zijn het gezondheidsproblemen en gebrek aan sympathie vanuit overheid, werkgevers, instanties waardoor cliënten buiten de boot vallen. In de basis kosten aandacht en begrip geen geld. Kim van nog maar 35 vertelt hoe zij bij Diana in de stoel toch weer dat motiverende duwtje in de rug kreeg.

Om half 1 was het zover..

Een nieuwe coupe! Ben al een tijdje niet naar de kapper geweest omdat het simpelweg prijzig is. Werd ontvangen door Diana van Haircreators en begonnen gelijk te kletsen. Een kopje cappuccino erbij en ze vroeg mij waarom ik mij aangemeld had bij de BeautyBank.

Vanwege reuma, pcos en fibromyalgie ben ik niet in staat om te werken. Soms heb ik goede dagen, maar die zijn de laatste tijd op 1 hand te tellen helaas. Zeker omdat ik nog vrij jong ben (35) is het soms ook lastig om mee te doen met de samenleving.  En toen kreeg ik een bericht van de beautybank voor een intake.. die kwam op het goede moment!

Een praatje maken en contacten opbouwen wordt ook minder door de aandoeningen

Ben in de week van de intake begonnen met sporten oppakken en afvallen. Niet dat ik veel te zwaar ben, maar het bewegen is sowieso goed voor deze aandoeningen. Ook het sociale aspect speelt mee.. een praatje maken en contacten opbouwen is de laatste tijd ook vanwege de aandoeningen minder geworden.

Afijn.. ik zat in de stoel bij Diana en ze vroeg wat ik zou willen als ik de keuze had. Had natuurlijk al even zitten rondkijken naar kapsels en een wolf cut leek mij tof! Veel laagjes en een speels effect. Ook een fris kleurtje zou leuk zijn als dat tot de mogelijkheden behoort. Ik kan niet in de portemonnee van de kapper die het mogelijk maakt kijken en dat ik hier zit is al zo speciaal.

Er werd een mengsel gemaakt tussen bruin, rood en mijn eigen haarkleur. Na een half uur werd het uitgespoeld en begon het knippen! Er is best een aardige lente afgegaan! Was ook wel weer tijd hoor. Mijn haar is lekker geföhnd, producten erin en het eind resultaat is een frisse coupe geworden!!

Dank je wel voor deze kans!!

Groetjes Kim

Lees ook...

Popular Articles...