Een landelijke team Beautybank Professionals staat klaar, maar de mensen waarvoor de BeautyBank gestart is roepen niet van de daken dat ze het niet breed hebben en het geld absoluut niet kunnen uitgeven aan uiterlijk verzorging. Op allerlei manieren proberen we de aandacht te trekken. Dat is zonder budget niet makkelijk. Wat is het dan fijn te horen hoe mensen de BeautyBank hebben gevonden en dat er over wordt gesproken. 

Van horen zeggen

Op het schoolplein van de kinderen sprak ik een moeder aan waarvan ik vond dat haar haar zo mooi was en vroeg waar ze haar haar had laten doen. Zij vertelde dat ze via de BeautyBank bij Lisette terecht was gekomen. Thuis gekomen zocht ik de website op en heb mij meteen aangemeld. Al snel kreeg ik een telefoontje van Karin. Na ons fijne gesprek kreeg ik via mail de voorwaarden die we besproken hadden en gegevens van de kapper waar ik naar toe mocht,

Op de afgesproken dag bij Lisette

Lisette was erg vriendelijk en ik voelde mij bij haar gelijk op mijn gemak. Eerst kreeg ik ook nog eens een heerlijke cappuccino koffie. Na de koffie begon zij aan mijn haar en wat heeft Lisette mijn haar heel mooi gemaakt. Ik ben er zo blij mee want ik was door mijn situatie al heel lang niet naar de kapper geweest.  Ik kwam helemaal tot rust, het was erg fijn om weer naar de kapper te gaan ,in de spiegel voelde ik me steeds zelfverzekerder worden,
Ik wil jullie heel erg bedanken voor deze mooie en hartverwarmende dag.
Ik kan nu weer vooruitkijken. Xx Claudia

Het was erg fijn om weer naar de kapper te gaan, in de spiegel voelde ik me steeds zelfverzekerder worden

Lisette

Claudia was echt ontzettend blij. Ze vond het best spannend allemaal. Langzaam, naarmate ze langer in de stoel zat ontdooide ze. Ze vond het net een Spa bij mij en ze vond mij ook leuk en aardig☺…. en daar krijg ik dan ook weer energie van?!!!
Een blij gezicht zegt meer dan duizend woorden en daar doe je het voor -:))
Lisette

Lees ook...

Popular Articles...