Die rugzak die we allemaal bij ons dragen is voor de een amper merkbaar waar een ander een zware last meezeult vanaf het begint die dan ook nog eens zwaarder wordt met de jaren. Gelukkig komt er een moment dat het lukt balast overboord te gooien en het leven ons weer voorzichtig begint toe te lachen. Zo fijn om dan zo’n mooie glimlach te krijgen. Daar doen we het voor. Dank je wel Angela voor jou prachtige lach en het delen van je verhaal.

Angela heeft de steun

Ik heb nog nooit eerder gehoord van een BeautyBank. Tot Inzet hiermee kwam, we hoorde alle mooie verhalen hierover. Ze vond dat ik het ook verdiende om eens heerlijk verwend te worden.

Ik heb ontzettend veel meegemaakt rond mijn tiener jaren, waar ik liever niet te diep op wil in gaan. Bij mijn tweede zwangerschap belandde ik in een prenatale depressie. Het werd getriggerd door mijn heftige verleden. Dit had ik nog niet verwerkt en dit was het begin van mijn paniekaanvallen. Het waren mijn zwangerschaps hormonen die van de vorige bevalling nog moesten bij komen. Negen maanden in en negen maanden uit zaten er bij mij niet tussen. Niemand kan dit ooit begrijpen tot je er zelf in staat. Ik kon ineens mezelf niet meer verzorgen, omdat ik nergens meer liefde in zag. Er moest letterlijk iemand mij dwingen om te gaan eten.

De familiekring, dat was ons beste geluk

Door mijn depressie heen werden onze kinderen uit huis zijn geplaatst. Onze kinderen kwamen in de familiekring terecht en dat was ons beste geluk! We konden hierdoor dagelijks onze kinderen nog zien opgroeien en daar ben ik ze altijd ontzettend dankbaar voor geweest.

Ik werd op dit moment ook gelijk volledig afgekeurd, omdat we er achter kwamen dat ik een licht verstandelijke beperking had. Ik moest van uwv aan mijn gezin en mezelf werken. Ik heb ook tot die dag van vandaag nooit meer make up aangeraakt. Ben in de tussentijd 20 kilo afgevallen door vooral extreme stress en weinig zelfvertrouwen.

We hebben ons gezinnetje weer compleet

Na anderhalf jaar vechten hebben we ons gezinnetje weer compleet gemaakt aan huis. Ondertussen zijn ze ook anderhalf jaar weer terug in huis en heeft JGH het vorige maand definitief de map afgesloten.

In de tussentijd heeft mijn lieve man niet gekozen voor een geld probleem te creëren. Mijn lieve man dacht alleen maar lief aan ons gezinnetje. Mijn man wou alleen maar dat we wat meer plezier konden hebben als gezinnetje. Helaas zijn we flink in de zeik genomen, waardoor er anderhalf jaar geen inkomen kwam. Op een gegeven moment dacht mijn man nog steeds het goede in de mens te kunnen zien en bleef die door werken voor niks(een vriend). Nu is die eindelijk weg bij hem gegaan en moeten we beiden werken aan de vertrouwen in de mens.

We leven ondertussen alweer 2 jaar van de voedselbank, dierenvoedselbank, kleding bank, speelgoed bank helaas met nog steeds alle schulden. Zeg nooit nooit! Soms kies je niet voor zo’n situatie. Waar je eerst nog alles had. Dat was hier binnen één klap weg. Wat wij hiervan hebben geleerd is dat geld je niet gelukkig maakt. Dat sommige mooie salarissen bedrog kunnen zijn. Leer te houden van wat je hebt en geniet wat je kan krijgen. Nu hebben we eindelijk weer veel op een rijtje, maar zijn er nog lang niet uit.

Toen werd ik ineens gebeld door verbinder Anita van de BeautyBank. Zij hoorde mijn verhaal aan en luisterde aandachtig. Ook hier werd ik helemaal tot rust gesteld. Ze wilden mij in het zonnetje zetten. Ik kreeg meerdere keuzes aangeboden en toch koos ik voor een gezichtsbehandeling bij Francisca van relax and recharge. Dit omdat mijn stress zich begon te uiten op mijn gezicht. Ik kon daar al super snel terecht.

Het was de eerste keer dat ik dit mocht ervaren

Wat was ze ontzettend meelevend. Ze hoorde mijn verhaal aan en begon me te omhelzen. Hierdoor voelde ik me zo op mijn gemak. Het was ook de eerste keer dat ik dit mocht ervaren. Wat was dit relaxed en heerlijk! Ik heb echt genoten van mijn behandeling. Francisca heeft me hierna nog eens bij gepraat om hele mooie motivaties te vinden in het leven. Dit brengt mij zeker op ideeën en ik kon wel lachend te deur uit gaan.

Dank je wel!

Lees ook...

Popular Articles...