Ik wilde al een tijdje vrijwilligerswerk doen, maar wat? En paste dat ook in mijn werk schema? Ik werd door een vriend attent gemaakt op de BeautyBank. En dacht gelijk ja dit is het!

Met al mijn kennis iets voor een ander kunnen betekenen doe ik al lang met veel passie voor al mijn klanten, maar voor mensen waar het even niet binnen hun bereik ligt doe ik het extra graag. Iedereen verdient wel eens een me-time-moment zeker als het leven je niet altijd mee zit.

Ik heb nu twee dames mogen ontvangen. Beide waren zo blij opgewonden toen ze binnen kwamen. Ze deden hun verhaal. Lagen heerlijk te genieten. Nadat we hadden overlegd waar ze behoefte aan hadden. En gingen met een fijn relaxed gevoel de deur weer uit.

Heel fijn en dankbaar dat ik dit heb mogen doen

Liefs,

Claudia

Lees ook...

Popular Articles...