Heb je er wel eens over nagedacht dat beauty-professionals niet alleen kijken, ze zien anders. Ze zien vanuit een ander perspectief. Ze zien je niet alleen zoals je bent, ze zien wat jou zo mooi maakt en van daaruit zetten ze hun talent in zodat andere ook jouw mooi zijn kunnen zien. Daarom wilden wij graag meekijken over de schouders van beauty-professionals zodat we ook beter gaan zien wat zij zien. Welkom bij ‘Over de schouders van Corian’

Corian vertelt

Mijn eerste klant ontvangen. Ik keek hier erg naar uit. Ik houd van mijn vak en van mensen, “dus kom maar op dacht ik, heb er zin in” En dat bleek bij ons allebei te zijn, hoe mooi valt dit bij elkaar? Zij lekker genietend van de schoonheidsbehandeling en ik aan het genieten van mijn mooie beroep.
Na de behandeling met Sarina samen gekeken naar het mooie resultaat met uitleg, waar nodig…. De woorden Dankbaar – genoten- blijdschap – geraakt, waren voor ons beiden van toepassing. Dank je wel lieve Sarina , ik wens je een moedig leven🌸🌺
Lieve groet,
Corian💐

Sarina verteld..

Via een vriendin werd ik verwezen naar de Beauty Bank. Zij vertelde mij dat je jezelf kon opgeven voor een behandeling bij een kapsalon of een schoonheidsbehandeling. Ik hoorde van haar ervaring en dit leek mij ook wel erg leuk! Ik als alleenstaande moeder heb weinig te besteden en het geld wat over is gaat vaak naar mijn dochter. Vele moeders zullen dit wel herkennen, ik cijfer mezelf vaak weg en geld voor een kapper of een behandeling bij de schoonheidsspecialist is er gewoon weg niet, vooral niet in deze tijd waar alles zo ontzettend duur is. 

Uiteindelijk kreeg ik een schoonheidsbehandeling, dit was iets was wat ik nog nooit gedaan had. Ik werd erg vriendelijk ontvangen door Corian. Haar salon aan huis zag er erg professioneel uit. Ze legde me goed uit wat ze bij de behandeling allemaal ging doen. Ik mocht plaatsnemen in de stoel en ze zette een erg ontspannen muziekje op. Ik heb een gezichtsmassage gehad, mijn wenkbrauwen en wimpers werden geverfd, en ik kreeg allemaal heerlijke crèmes op mijn gezicht. Ik heb een erg ontspannen ochtend gehad en ik ging dan ook helemaal zen naar huis!  Ook gaf ze mij een serum mee om thuis uit te proberen. 

Ik heb erg genoten van deze behandeling en ik zou dit echt iedereen aanraden! 

Foto’s hebben we helaas niet gemaakt, daar dachten we pas later aan. Voor Corian was ik ook haar eerste klant die via de BeautyBank kwam, dus voor haar was dit ook een hele nieuwe ervaring. 

 Groetjes Sarina 

Lees ook...

Popular Articles...