Je gevoel volgen is lastig in een wereld waar alles om het verstand lijkt te draaien. Toch is je gevoel, je intuïtie essentieel in het vooruitbewegen. Vertrouwen in elkaar, het krijgt vorm via aandacht zonder oordeel. uiteindelijk draait het allemaal om die positieve energie. Het is alweer even geleden dat Marjolijn voor de deur van Francisca stond. Wat een heerlijke energie bracht zij mee.

Nadat ze had plaats genomen in de salon vroeg ik haar haar of zij zichzelf had aangemeld of dat iemand dat had gedaan voor haar. Ze vertelde dat ze zichzelf had aangemeld maar dat ze het weer vergeten was totdat ze werd gebeld. Ze is echt een gever maar vergat zichzelf en nu was het tijd voor HAAR.

Ze vertelde globaal haar verhaal en wat een sterke vrouw zat er voor mij! 

Na wat uitleg over de behandeling vertelde ze dat ze het best spannend vond en dat ze nog niet eerder een massage had gehad. Natuurlijk is het spannend: jij kent mij niet en ik jou niet. Je geeft je bloot en laat mij jou aanraken. Maar het voelde goed.

Nadat ze de kleur en geur had gekozen ( Oranje: de kleur die staat voor vrouwelijke energie en innerlijke creativiteit en haar lievelingskleur per toeval) ging ze liggen op de massage bank.

Ze was goed ontspannen en genoot van de aanraking.

Bij het laatste stukje vertelde ze dat ze moest huilen en dat mocht. Zo fijn als iemand zich zo kan overgeven!

We hebben na de massage nog heerlijk gekletst en heb zulke lieve woorden van haar mogen ontvangen en een stevige, liefdevolle knuffel.

Het was fijn om deze sterke vrouw haar momentje ontspanning te geven!

Groetjes Francisca

Image by awesomecontent on Freepik

Lees ook...

Popular Articles...