Sinds een paar jaar mag ik zo nu en dan voor de BeautyBank op pad om eens iemand weer te laten stralen. Gewoon iemand mooi maken en weer het extra stukje zelfvertrouwen geven dat ze nodig hebben om een stapje vooruit te kunnen zetten. Zelf heb ik ook moeilijke tijden gekend, waarin ik goed moest opletten waaraan ik mijn geld besteedde. Nu ik het wat ruimer heb, vind ik het fijn om wat terug te geven aan de mensen die het goed kunnen gebruiken.

Ik kreeg de vraag van Karin of ik Sandra’s haar eens de speciale aandacht wilde geven. Sandra woont niet ver van mijn woonplaats, dus was het voor mij geen probleem om bij haar langs te gaan.

Aangekomen op haar adres werd de deur open gedaan door een leuke, spontane vrouw. Dat ze moeder van 5 kinderen is, zag ik er niet aan af. Haar krullende haar was iets langer dan kaaklengte geknipt, maar ik zag wel dat het wel een opfrisbeurt kon gebruiken. Op mijn vraag wat ze wilde liet ze een foto zien van een leuk kort en trendy kapsel. Ze gaf aan dat ze haar kapsel wilde matchen met haar gevoel. Nu vond ze het te braaf. “Zo braaf ben ik ook weer niet!”, gaf ze aan.

Dus ging de schaar en zelfs de tondeuse door haar haren. Zonder spiegel voor haar, was de verrassing des te groter toen het eindresultaat eenmaal daar was. Haar ogen begonnen te stralen en ze was dol enthousiast over haar nieuwe uiterlijk. Omdat ze bij het maken van de afspraak aangaf dat ze niet gekleurd wilde worden, heb ik haar een goed product gegeven, waarmee ze zelf haar haren kan stylen. Al met al ben ik een uur bij haar geweest en liet een blije Sandra achter toen ik weer ging.

En hoe leuk is het dat ik de volgende dag nog een appje van haar kreeg waarin ze me nogmaals bedankte voor haar nieuwe coupe en me zelf haar Lifesaver noemde, omdat ze nu geen masker op had……

Lees binnenkort ook het verhaal van Sandra

Lees ook...

Popular Articles...