Heb je er wel eens over nagedacht dat beauty-professionals niet alleen kijken, ze zien anders. Ze zien vanuit een ander perspectief. Ze zien je niet alleen zoals je bent, ze zien wat jou zo mooi maakt en van daaruit zetten ze hun talent in zodat andere ook jouw mooi zijn kunnen zien.
Daarom wilden wij graag meekijken over de schouders van beauty-professionals zodat we ook beter gaan zien wat zij zien. Welkom bij de nieuwe rubriek ‘Over de schouders van..’

Claudia Stokbroeks van ‘Huidverzorging Puur

Toen ik de Beauty Bank leerde kennen wist ik meteen dat ook ik mijn steentje wilde bijdragen. Er zijn voor een ander … een klein beetje geluk en een goed gevoel te kunnen bijdragen aan iemand zónder daar iets voor terug te vragen.


Waar stress verdwijnt, komt de pure schoonheid weer boven

Het is zo fijn om een gezichtsbehandeling te mogen geven en iemand net dat beetje extra te kunnen geven op het moment dat diegene het hard nodig heeft en het zichzelf financieel niet kan veroorloven door welke privé situatie dan ook. Het kan bijvoorbeeld net dat ene zetje zijn waardoor diegene zich letterlijk lekkerder in haar vel en zelfverzekerder voelt voelt bij bijvoorbeeld een sollicitatie gesprek om weer terug op de arbeidsmarkt te kunnen komen.

Een liefdevolle aanraking raakt de hele mens….
massage rituelen zitten altijd verweven door heel mijn gezichtsbehandelingen heen.

Gertie heb ik een heerlijke behandeling mogen geven en ze heeft ontzettend genoten … en haar huid natuurlijk ook😊
De knuffel die ze me gaf toen ze naar huis ging heeft me echt geraakt
Dankjewel dat je er was lieve Gertie ❤️

Ik sta niet graag op de voorgrond maar dmv dit verhaal wil ik aandacht vragen aan andere salons in de omstreken om zich ook aan te sluiten bij de BeautyBank.
Veel cliënten hebben geen auto tot hun beschikking, zijn afhankelijk van anderen en het openbaar vervoer is vaak te kostbaar om naar Weert te kunnen komen..
Hoe fijn zou het zijn wanneer iemand dan in haar eigen woonplaats naar een salon mag gaan?

Liefs, Claudia
Puur Skincare

Lees ook...

Popular Articles...