Het gezicht achter Relax and Recharge: Mijn naam is Francisca Verjaal, moeder van een jongen/meisje tweeling van bijna zeven jaar en getrouwd met mijn liefde. Vierentwintig uur per week ben ik te vinden als Revalidatie verzorgende bij Vivaldi, in Zoetermeer. Sinds 2019 werk ik als masseur bij Truelly massage en sinds September 2021 heb ik daar mijn eigen schoonheidssalon Relax and Recharge geopend.

De opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik in 2007 afgerond en na ruim vijf jaar mijn salon aan huis te hebben gehad, moest ik helaas stoppen omdat we gingen samen wonen en er geen ruimte voor hadden. Toch bleef het kriebelen en heb ik bij Elly de kans gekregen om dit weer op te pakken.

De salon staat in het teken van ontspanning, natuurlijke huidverzorging en natuurlijke huidverbetering. In mijn salon vind je dus geen apparatuur, botox, filters etc, want waarom zou je alle rimpels, vlekjes, littekentjes en lijntjes weg willen halen? Dit hoort bij jou, dit is wie jij bent en verteld jouw verhaal.Met 100% natuurlijke producten en het toevoegen van essentiële oliën, verzorg ik niet alleen je huid aan, maar ook lichaam en geest.

Tijdens het scrollen op Facebook kwam ik een gedeeld bericht tegen op een groep van lokale ondernemers. En dat wekte mijn interesse, want ik was al even opzoek naar iets waarmee ik de mede mens kon helpen, dus heeft het zo moeten zijn dat Karin op mijn pad kwam met haar BeautyBank. Mega dankbaar voor het fijne gesprek en haar organisatie. Laten we elkaar op een liefdevolle manier helpen en dit verspreiden in de wereld.
Lieve ontspannen groetjes,
Francisca


Relax en Recharge Schoonheidssalon

Lees ook...

Popular Articles...