Lees het verhaal van beauty-professional Jamie en hoe zij de cirkel rondmaakt met haar prachtige ontwikkeling van BeautyBank client naar aangesloten beauty-professional die zich met zo veel passie inzet om mensen weer in hun kracht te zetten.

Hallo Ik ben Jamie Sommerdijk,

Ik ben 34 jaar en woonachtig in Herwijnen. September 2022 heb ik mijn eigen beautysalon geopend. Ik heb mezelf gespecialiseerd in het zetten van haarextensions, vooral bij vrouwen met haaruitval of andere haarproblemen. 

Mijn passie voor mijn vak is gekomen doordat ik door langdurig ziek zijn, zelf ernstige haarproblemen heb ondervonden, waardoor ik hier mee in aanraking kwam. Nu wil ik graag mijn passie en kennis gebruiken om andere vrouwen te helpen en het taboe over haaruitval en onzekerheden met betrekking tot haren doorbreken

De BeautyBank kende ik al langer. Ik heb een ruim aantal jaar geleden zelf gebruik mogen maken van deze unieke organisatie. Dit heeft mij toentertijd zoveel geholpen, dat ik nu zelf in de beauty branche werkzaam ben. Voor mij is het vanzelfsprekend dat ik mij graag wil inzetten voor deze mooie organisatie. 

In 2011 heb ik overigens mijn opleiding allround nagelstyliste afgerond en de afgelopen 2 jaar heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd voor haarstyling, haar-extensions en andere behandelingen die ik uitvoer in mijn salon. 

Op mijn website staat ook mijn persoonlijke verhaal uitgebreid te lezen. 

Vooral omdat ik graag de verbinding zoek. 

Dit was het in een notendop. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust! En wie weet tot ziens.

Liefs jamie

Lees ook...

Popular Articles...