Ik heb een bewuste schoonheidssalon in Schoorl, gespecialiseerd in de gevoelige 40 plus huid en vooral rosacea. Graag wil ik mensen helpen niet alleen met huidproblemen. Ik vind het juist ook fijn ze in de watten te leggen zodat ze relaxt de deur uit gaan in deze snelle tijd.

Een paar jaar geleden kwam in contact met Karin van de BeautyBank. Het gedachtengoed achter de BeautyBank sprak mij erg aan want voor de mensen die het moeilijk hebben vind ik het extra fijn en belangrijk om af en toe te helpen. Ik wil dat zij zich weer fijn voelen, dat ze hun sterke punten gaan zien, door bijvoorbeeld de wenkbrauwen mooier te maken of mooie wimpers te accentueren. Het kan ook ‘gewoon’ een mooie glans op de lippen zijn na een behandeling. Je weer gezien voelen is zo belangrijk, huidhonger noemen ze dat ook wel eens. Cliënten die als herboren, relaxt de deur uitgaan geeft mij, elke keer weer, een fijn en dankbaar gevoel. Dankbaar om op deze manier te mogen en kunnen bijdragen.

Over mij en mijn vak

Wat ik belangrijk vind in mijn salon is dat jij centraal staat en jouw huid is het middelpunt van de belangstelling. Ik werk in mijn eentje en heb er bewust voor gekozen 100% met huid zuiverende en pure producten te werken. Ook voor mijn Salon aan huis heb ik bewust gekozen. Dit geeft de garantie van het geven van de pure aandacht .

Ontspannen naar Huidverbetering, het streven is dat ik er alles aan doe om de huid zelf aan het werk te zetten zodat we huidproblemen en het huidveroudering proces samen kunnen vertragen. Leergierig blijven en nieuwe trainingen volgen dragen daar aan bij en dat ben ik verantwoord aan mezelf en aan ons vak.

De naam van mijn salon is ontstaan vanuit de mooie omgeving waar ik wordt omringd door de bossen en het strand, zo mooi, zo zuiver.

liefs Roos mooi-zuiver.nl

Mooi-Zuiver is aangesloten bij de

Lees ook het verhaal van cliënte Marijke die een behandeling van Roos heeft mogen ontvangen

Lees ook...

Popular Articles...