We willen elke aangesloten beauty-professional wel in de spotlight zetten maar dat kost tijd en aangezien alles bij de BeautyBank door vrijwilligers wordt gedaan is het zaak keuzes te maken. En de keuze is deze keer gevallen op beauty-professional Stefanie omdat zij zich al vanaf het begin inzet voor de BeautyBank.

De BeautyBank en ik.. Sinds 2016 heb ik een eigen salon… begonnen als kapsalon Cinnia. Ik ben misschien al wel 5 jaar lid of hoe noem je dat als professional actief bij de BeautyBank.  

Ok ik zal even opnieuw beginnen… 

Ik ben Stefanie en ben een van de professionals bij de BeautyBank. Ik heb een kapsalon, schoonheidssalon in huis ..huiselijk en soms ook wat chaotisch, in Hoevelaken. Maar niet zomaar een salon.. Een natuursalon. Ik werk enkel met natuurlijke producten… haarverf, shampoo’s, styling producten maar ook gezichtsproducten of scheerproducten.

Bij benadering 5 jaar geleden kwam ik in aanraking met de BeautyBank omdat ik aan een evenement had meegedaan voor mensen die het minder hadden… ik zag de informatie van de BeautyBank en dacht dit wil ik.. ik wil een verschil maken. Destijds was ik enkel kapper en nog geen natuursalon maar mijn liefde voor de BeautyBank was niet minder groot als nu.. Toen ik in 2019 de opleiding schoonheidsspecialiste erbij had gedaan wist ik meteen dat dit ook in mijn pakket van de BeautyBank ging… 

Dit kan zo een groot verschil maken voor hoe iemand zich voelt.. het haar maar zeker ook even ontspannen.. 

De verhalen die je hoort van mensen die bij mij komen, ze raken me allemaal stuk voor stuk..

Mijn klanten weten hoe ik ben en ik mag dan ook met trots zeggen dat iedereen die ik in mijn stoel heb even fijn is en zichzelf is.. Daardoor kan ik dit ook zijn en voel ik des te meer de drang andere mensen dit ook te laten ervaren.. Dus ik ga door met de BeautyBank met heel mijn hart.

liefs Stefanie

Salon Cinnia

Lees ook...

Popular Articles...