Zaterdag 17 februari sprak Sander de Kramer In de radio-uitzending ‘Zin in morgen’ van KRO-NCRV op NPO Radio 5 met oprichtster Karin Gombert over de BeautyBank. Hoe mooi is het dat we na dat fijne interview opnieuw zijn benaderd of we willen meewerken aan het televisieprogramma Zin in morgen met als thema Lief gebaar.

Van Radio naar TV

Ben je benieuwd geworden naar het interview. Luister dan in Zin in morgen naar het gesprek dat Sander de Kramer heeft met oprichtster Karin. Klik op de afbeelding. Het begint op 0:43:06.

Dag meedraaien voor de camera

Presentator Sander de Kramer wilde graag een dag meedraaien met de BeautyBank. Dat is lastig want de BeautyBank heeft geen kantoor MAAR we weten wel een oplossing, waarom polsen we niet of een professional en een client mee willen werken aan het mooie televisie item.

Zo gezegd zo gedaan. Brigiet van kapsalon Styling’s Hengelo wilde graag meewerken aan tv opnames en in de wachtlijst met aangemelde cliënten vonden we Sabina in Hengelo die én graag naar de kapper wilde en voor de camera wel met Sander in gesprek wilde gaan. Het resultaat, een prachtige ervaring vol met emoties van iedereen en voor iedereen te zien in de uitzending.

Bekijk de prachtige uitzending van Zin in Morgen hieronder.

Zin in morgen, KRO NCRV

Het verhaal van Sabina

Lees ook het uitgebreide verhaal van Sabina. hoe zij er toe kwam zich als cliënt aan te melden bij de BeautyBank en hoe dat uiteindelijk samenkwam met deelname aan het televisie item van Zin in morgen, Lief gebaar. Klik hier voor deel I van het verhaal van Sabina

Lees ook...

Popular Articles...