Zo prachtig om te zien hoe Het delen van het enthousiasme waarmee Ilona van Haar&Zo zich een aantal maanden geleden aanmeldde bij de beautybank overwaaide naar Marianne van knapverzorgd. “Zo kunnen we toch samen Elise een metamorfose geven” was de gedachte van Ilona,ik sprong een gat in de lucht van  dit liefdevolle idee en zo geschiedde…

Elise

Elise: “ Mijn tienerjaren waren vooral heftig” deze heftige tijd heb ik doorstaan door vele therapieën die mij weer op weg hielpen. Ik trouwde op mn 21 ste en kreeg binnen zes jaar 3 prachtige zoons, Met mijn Deense man en kinderen hadden wij tijdens  die 6jaar zoveel tegenslagen dat wij onze boerderij in Denemarken  moesten verkopen, door deze tegenslagen zitten we voor ons leven gebonden aan een onmogelijke grote schuld. Intussen ben ik weer een jaar terug in Nederland en door de moeilijke start krijgen we veel steun via de gemeente door vrijwilligers die  ons helpen om tot oplossingen te komen en positief de toekomst in te gaan.

Via een vrijwilliger van de gemeente werd mij aangeboden om mij aan te melden bij de BeautyBank,” wow wat een gave organisatie”zo top om mensen te helpen door ze een positief steuntje in de rug te geven! 6 september was deze grote dag en heb ik persoonlijk mogen ervaren bij kapster Ilona van Haar&Zo Ik heb mijn hart kunnen luchten en mogen genieten van alles wat zij mij gegeven heeft Als kers op de taart nog een mooie make-up aangebracht gekregen door Marianne van Knapverzorgd bijzonder mooie en lieve mensen ontmoet.

Ik zie het als een nieuwe start naar een positieve toekomst waarin ik wil opkomen voor mezelf, daardoor mezelf weer te waarderen en te laten zien. Naast het feit dat ons huwelijk hier zeker onder te leiden heeft ben ik gaan beseffen dat juist in zware tijden het licht altijd weer gaat schijnen in je leven en daar hou ik mij aan vast. “Dank voor alles, het heeft mij een duw in de juiste richting gegeven. Liefs Elise

Ilona van kapsalon Haar & Zo:”Als kapper denk je ook vooruit”

Ilona:” Een tijdje geleden kwam ik in aanraking met de BeautyBank, een prachtig initiatief en als ik daar een bijdrage aan kan leveren doe ik dat met alle liefde en plezier. Niets is zo prachtig als mensen mooi maken en ze het gevoel te geven dat  ze er mogen zijn. Met een mooie buitenkant groeit  ook het zelfvertrouwen en dat is toch de basis. Eindelijk na een poosje kregen we het bericht de BeautyBank  heeft een client  voor ons

De dag dat Elise bij ons in de kapsalon kwam….Wat was ik bijzonder onder de indruk van haar verhaal. Een lieve meid, die wel wat aandacht en een mooi uiterlijk verdiende. We hebben Elise’s haar in een bob geknipt en de kleur opgefrist en iets meer diepte gegeven. Maar omdat zij niet de middelen heeft om het regelmatig te kleuren, hebben we het heel natuurlijk gehouden, met wat highlights voor een speels effect. We hebben er een gezellige middag van gemaakt, met een lach en een traan.

Bedankt lieve Elise ,Wij wensen jou en je gezin heel veel geluk!

 

Marianne van Knap Verzorgd: “Mijn 1e keer Beauty Bank…”

Via Ilona, van de kapsalon Haar&Zo ben ik bij Beauty Bank terecht gekomen. Ze vertelde vol enthousiasme over Beauty Bank.
Na een aantal keren contact te hebben gehad met Karin, wist ik het zeker, Ik doe mee!
En zo kwam het eerste telefoontje dat er iemand in onze regio was die eigenlijk wel een nieuwe start kon gebruiken. Dat was Elise. En wat vond ik het stiekem spannend. Wie is zo iemand? Hoe ziet ze er uit? Wat is haar verhaal? Wat wil ze?
Wat wil ze niet? En, is er een klik?

De klik was er tussen ons allemaal. Elise begon gelijk spontaan te praten en mee te zingen met de liedjes in de kapsalon, Ilona en ik praatte honderd uit en ook Elise kon rustig haar verhaal doen. Wat een ontspannen middag was dat. We zagen Elise steeds meer bijkomen van alle drukte en hectiek. Ook begon ze steeds meer te stralen, telkens als ze in de spiegel keek zagen we een kleine lach op haar gezicht.

Bij elke zin die ze zei begon ik het steeds meer te beseffen: “Deze mensen hebben ons echt nodig.” Wat zat ze te genieten, net als wij, wij genoten met volle teugen. We mochten ons vak uitoefenen, onze passie, ons werk,  waar we alle dagen van de week druk mee zijn. En niet zomaar, we mochten met ons werk en onze passie iemand helpen. Iemand die dat nodig heeft, iemand voor wie dit niet vanzelfsprekend is. Dit maakte de middag alleen maar mooier, we wisten voor wie we dit deden. Namelijk voor Elise, zodat ze weer verder kan, mooi verder kan, en vooral vol zelfvertrouwen verder kan!

De voor en na foto’s spreken boekdelen, net als de lach op onze gezichten. Ik ben om, 100% om. Ik wil mensen helpen, zodat ze zichzelf mooi voelen, beter voelen, fijn voelen, vol zelfvertrouwen in de spiegel kunnen kijken.
Omdat ze weten; IK BEN MOOI !

Marianne Sintnicolaas
Knap Verzorgd (Schoonheidssalon ~Nagelsalon ~Visagie)
 

Lees ook...

Popular Articles...