Wij willen graag laten zien wat een prachtig mooie mensen de beauty-professionals zijn. Bekijk de video van Sharon of lees hieronder haar verhaal en hoe zij de afgelopen tijd is omgegaan met alles wat ons overkomt.

Hallo beauties

De salons zijn inmiddels al weer vijf weken open en wat is het een gekkenhuis, het is net kerst en niet alleen vanwege de drukte maar omdat de klanten gewoon zo leuk en zo lief zijn, het voelt voor mij als een kerstperiode, het was natuurlijk heel raar voor iedereen deze periode allen voor mij voelt het nu echt als een cadeautje.

Ook een sociaal belangrijk deel van ieders leven

De klanten zijn natuurlijk superblij dat zij weer bij ons mogen komen, niet alleen vanwege hun haar maar ook voor een praatje over hoe het nu met iedereen is. Ook een sociaal belangrijk deel van ieders leven, wie had gedacht dat de salons zo essentieel waren voor de mensen want iedereen moest toch ook weer naast de kapper ook naar de schoonheidsspecialist of de pedicure en ja nu mag dat allemaal weer.

Ik heb de klanten verschrikkelijk gemist,

Het is gewoon bijna net een kerst week want iedereen is zo uitgelaten en ik heb de klanten verschrikkelijk gemist, niet alleen het kletsen of het mooi maken, mijn dagelijkse ritme raakte gewoon weg want je zit acht weken thuis en sommige mensen wel tien of twaalf weken. Het is dan ineens heel stil, dat bracht voor mij stilte en rust maar het voelde ook heel raar want ja je hebt in een klap niks meer te doen, dus ja er was nu tijd voor rust en bezinning en in plaats van werken aan de zaak gingen we het maar een beetje zo doen, ideeën verzinnen. Wat kunnen we doen, toen kwam ik met het briljante idee om de klanten te gaan bellen maar toen mochten ineens twee dagen later de salon weer open en dat was natuurlijk fantastisch nieuws en als ik nu terugkijk naar hoe het allemaal gegaan was is natuurlijk wel heel raar.

Het is natuurlijk helemaal niet leuk als je een knuffel persoon bent dat je dan niet iemand even kunt knuffelen

Wanneer ik nu kijk naar de periode waar we naar toe gaan hoop ik vooral dat we hier met z’n allen uit komen en ook gezond met het “nieuwe normaal om kunnen gaan” want het is natuurlijk helemaal niet leuk als je een knuffel persoon bent dat je dan niet iemand even kunt knuffelen, daarentegen kun je wel hele lieve woorden met iemand delen.

Er voor elkaar zijn, ik weet hoe belangrijk dat is

Het is vooral belangrijk, dat je luistert naar iemand en er voor iemand bent in deze tijd, ik weet namelijk zelf als geen ander dat als je positief blijft en probeert elke dag al is het maar een halve dag een beetje te lachen dan heb je eigenlijk de helft al gewonnen. Ik ben bij de BeautyBank aangesloten omdat ik als geen ander weet hoe moeilijk het kan zijn als je geen vooruitkijkspiegel hebt, ik had gelukkig veertien jaar geleden wel een goede vooruitkijkspiegel met dank aan mijn familie en vrienden en die hebben mijn gebracht waar ik nu ben, ik heb een prachtige kapsalon in Hoofddorp en het enige wat ik wil is iemand een positief ding brengen en voor diegene die mij kennen weten dat dat ook echt zo is, ik probeer iedere klant en iedere persoon in mijn leven een positieve vibe te geven. Dat vind ik nou juist ook zo mooi aan de BeautyBank, daarom zet ik mij voor de BeautyBank niet alleen in als professional maar ook als vrijwilliger voor de BeautyBank. Ik vind dat iedereen recht heeft op een mooi leven en weet vanuit ervaring dat als je daarbij de juiste mensen en de juiste hulp hebt je weer een heel eind kunt komen

Iedereen verdient een vooruitkijkspiegel ja vandaar dat ik dus bij de BeautyBank ben aangesloten, ik had wel even wat moois opgeschreven maar daar kwam natuurlijk weer helemaal niets van, het zit gewoon in je hoofd , het enige wat ik wil is dat alle mensen weer een mooie vooruitkijkspiegel krijgen en vooral in deze tijd hebben we mekaar nu nog harder nodig want er zullen heel veel mensen nu heel eenzaam zijn, die missen toch even die knuffel of toch even die stem of iemand even zien dus dat is nu mijn doel ik hoop dat we snel weer een beetje ruimte hebben in de salon en dat we ook cliënten van de BeautyBank gaan zien, daar gaan we ons dan weer hartstikke goed voor inzetten, voor nu wens ik jullie allemaal stay safe en love you all, en hopelijk tot snel een keer in de kapsalon

Fijne dag, tot ziens bij Shairs
Sharon

Lees ook...

Popular Articles...