Er zijn wel eens mensen die het niet meteen begrijpen wat de BeautyBank nu doet. We verbinden zeggen we dan. Verbinden letterlijk cliënten met beauty-professionals maar willen het allerliefst het innerlijk en het uiterlijk verbinden omdat aandacht voor je uiterlijk zoveel met een mens kan doen. Buiten en binnen zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden en soms wordt die verbinding verbroken. Dan kan je nieuwsgierigheid je verder brengen. Lees het lieve dankbare verhaal van cliente Gertie

Gertie aan het woord

Soms heb je wel eens het gevoel dat niks meer kan of mag, als je aan huis gekluisterd zit door ziekte. Je komt niet meer zo veel buiten en schenkt wat minder aandacht aan jezelf. Uit nieuwsgierigheid heb ik een kijkje genomen op Beautybank. Zou ik, grote twijfel, ach ik meld me aan, zal toch wel niet gekozen worden. Jawel hoor, daar belde Silvie van Beautybank en koppelde me aan PuurSkincare.

Met de nodige kriebels op weg naar Weert. Wat een leuke ontvangst door Claudia. Een mooie en rustgevende salon. Ze begon met een super ontspannende rugmassage zodat ik super relaxed de behandeling kon beginnen. Ik kreeg een zeer uitgebreide super de luxe gezichtsbehandeling. Wat een genot, lang geleden dat ik me zo ontspannen voelde. Het zijn soms de kleine dingen die ervoor zorgen dat je lekkerder in je vel zit en je, je een ander mens voelt.

Na de koffie heb ik dan ook heel dankbaar, met een dikke knuffel afscheid genomen. Als verrassing kreeg ik ook nog wat monstertjes mee naar huis.

De mooiste dingen,
die gebeuren in je leven,
die kun je niet uitleggen,
die voel je in je hart.

Groetjes, Gertie

Lees ook...

Popular Articles...