Tegenstellingen ze geven het leven contrast. Soms krijgen we een wake-up call, zien we ineens iets wat ons niet eerder opviel. We stappen van donker in licht, van buiten naar binnen en worden ons bewust van zaken die we eerder niet zagen. Zaken anders zien en daar iets mee doen vraagt soms drastische stappen, zoals loslaten. Aruna nam drastische stappen die haar vanuit stilstand weer in beweging brachten. Stoppen als beginpunt van een nieuwe start.

Aruna deelt haar verhaal 

Ik zag, op Facebook, een link voorbij komen en ik dacht niet geschoten is altijd mis. Nadat ik me ingeschreven had heb ik een tijdje niets meer gehoord …. maar opeens kreeg ik bericht en ben in contact gekomen met Chretienne, verbinder bij de BeautyBank.

Baan kwijt en dan

Ik ben gescheiden, heb 2 kinderen. Door reorganisatie ben ik mijn baan kwijtgeraakt, tot op heden niet aan de bak gekomen en toen ging het bergafwaarts. Ben anderhalf jaar ook dakloos geweest…al met al heb ik nu een woning en zit ik in de bijstand. Heb ook een tijdje als een kluizenaar geleefd. 

Ik probeer nu, van mijn leven, het beste te maken. Maar met een klein budget is het iedere dubbeltje omdraaien.  Loslaten van zaken waarvan ik eerst dacht dat ze mij op de been hielden. Stoppen met drinken en roken en dat is me gelukt 🥳

Ik ben voor mijzelf gaan opkomen; IK MAG ER OOK ZIJN

Sinds 2022 ben ik voor mezelf gaan opkomen, dat ik ook meetel en dat ik er ook mag zijn. Maar mij budget is niet toereikend voor beauty behandelingen. Daarom vond ik het zo gaaf dat Chretienne van de BeautyBank contact met mij opnam…geweldig. 

Zo kwam ik terecht bij De Beauty Lounge Laura bij wie ik een waanzinnige gezichtsbehandeling heb gehad. Was even in een andere wereld

Ik ben de BeautyBank dan ook heel dankbaar dat ze dit hebben mogelijk maken voor mensen met een klein budget, respect voor wat jullie voor doen en al hebben gedaan. 

Nogmaals Chretienne en Laura heel hartelijk dank. 

Gr

Aruna

Lees ook...

Popular Articles...