Geen excuus nodig hoor. We weten dat het lef vraagt levenservaringen te delen. Of dat nu met naam en toenaam is of anoniem, we weten dat met elke gedeelde levenservaring andere mensen aangezet worden zelf stappen te nemen in hun leven. Wat de tegenslagen ook zijn, er is voor iedereen een moment waarop de klim uit een dal ingezet kan worden en wie weet is dit verhaal wel jouw aanzet.

Het begint zo

Sorry dat het zo lang duurde vóórdat ik mijn verhaal stuur. De afgelopen weken waren nogal onstuimig. Mijn relatie is in dezelfde tijd van de afspraak met de kapster verbroken, over. Hier was ik erg van slag van en druk mee geweest om alles eromheen te regelen. Het is mij helemaal ontgaan om mijn ervaring te delen met jullie. Nogmaals sorry. 

Ik weet niet of het verplicht is om mijn naam erbij te zetten? Heb voor nu: R. Gedaan in mijn verhaal. 

Hierbij mijn verhaal:

Even voorstellen ik ben een vrouw van 31 jaar. Samen met mijn konijn woon ik al mijn hele leven in het oosten van het land. Sinds mijn tiener jaren altijd druk bezig geweest, gestudeerd en gewerkt. Helaas kwam ik thuis te zitten zonder werk vier jaar geleden. Toen kreeg ik een ongeluk met mijn pols waardoor ik helemaal niks kon en mocht doen.

Door het thuis zitten, niks mogen doen werd alles mij teveel. Ik kreeg een Psychose.

Terwijl ik daarvoor altijd een bezige bij was. Lag mijn leven nu stil, mijn hoofd maakte overuren. Gelukkig de hulp gekregen die nodig was. Helaas door medicatie bijwerkingen en stilzitten ben ik erg veel aangekomen in gewicht. Dit heeft mijn zelfverzekerdheid schade gedaan, ben nu erg onzeker over mijzelf en mijn toekomst.

Kan ik nog wel terug in het werkveld waarin ik werkte ? Hier pieker ik veel over.

Ik zit in de wia, waardoor weinig geld om naar dingen zoals de kapper of beauty salon te gaan. Toen vond ik de BeautyBank online en heb mij opgegeven. 

Paar weken later werd ik gebeld door Chretienne van BeautyBank die vertelde dat ik een beauty behandeling kreeg. Samen hebben we toch besloten voor een knipbehandeling. Ik had super lang mijn haren niet geknipt ! Super blij dat dit weer een keer zou gebeuren.

De week erop ben ik geknipt bij haar studio Zen door Nienke. Zij maakt alleen gebruik van natuurlijke producten. Mijn haar na de behandeling zat geweldig en voelde erg fijn aan. Ben erg blij dat Ik via BeautyBank en Nienke in het zonnetje ben gezet! Het gaf mij het steuntje in de rug om weer positief aan mijn toekomst te werken !

Met een lach liep ik de haarstudio uit. 

Positief kijk ik nu naar de toekomst, het gaat mij lukken om weer zelfverzekerd te worden met mijn lijf en op weg naar nieuw werk !!

Lees ook...

Popular Articles...