De BeautyBank is eind 2022 overspoeld met aanmeldingen van cliënten die graag met een van de aangesloten beauty-professionals verbonden willen worden voor een eenmalige beauty-behandeling. Helaas is daarmee een forse wachtlijst ontstaan. Hoe gaan we hiermee om?

Even geduld is dus het credo naar iedereen die zich heeft aangemeld. Besef dat we jullie niet zijn vergeten maar dat we afhankelijk zijn van vrijwilligers die de verbindingen tot stand brengen met de aangesloten beauty-professionals.

Alles staat en valt met persoonlijke aandacht

Het belangeloos aanbieden van behandelingen van kappers en beauty-professionals vraagt tijd en inzet van steeds meer vrijwilligers en meer aangesloten salons. Stuk voor stuk mensen die zich belangeloos inzetten omdat zij willen dat andere mensen kunnen stralen maar waarvan we er continu nog te weinig hebben om de stroom aanmeldingen van cliënten snel te kunnen verwerken.

Meer vrijwilligers die de verbindingen tot stand kunnen brengen

We zijn hard op zoek naar meer mensen die vrijwilligerswerk willen doen en toe willen treden tot het team verbinders. Als verbinder krijg je, na een kennismakingsgesprek een persoonlijke training in de werkwijze zoals we die nu hanteren bij het tot stand brengen van de verbinding tussen aangemelde cliënten en aangesloten beauty-professionals. Word jij een van de verbinders, klik hier naar de vacature voor verbinder, we hopen je snel te spreken.

Meer beauty-professionals verspreid over Nederland

De cliënten die zich aanmelden zijn verspreid over heel Nederland. Armoede komt overal voor. waar geen geld is voor de kapper of andere uiterlijke verzorging is meestal ook geen geld om ver te reizen. vandaar dat we altijd op zoek zijn naar beauty-professionals in de buurt van de aangemelde cliënten.

Lees ook...

Popular Articles...