De ontmoeting … Al sinds de oprichting van de Beautybank was daar die wens om iets tastbaars en herkenbaars te creëren wat je kunt dragen om daarmee de gedachte achter de Beautybank uit stralen en te delen. Een prachtig idee ontstond in mijn hoofd toen ik in de spiegel keek en mijn nieuwe oorbellen in mijn oren deed. “Stralen van oor tot oor dat wil toch iedereen. Alleen dit is niet voor iedereen weggelegd, net als een kappers- of andere beautybehandeling. Wat nou als we een mooi oorsieraad bedenken die je kunt aanschaffen en daarmee een stukje van de opbrengst naar de Beautybank toekomt waarmee we activiteiten kunnen ontwikkelen waardoor wij meer cliënten kunnen verbinden met een beautyprofessional. Maar hoe kunnen we dat realiseren en wie wil dat maken?

Van gedachte naar werkelijkheid

Bij een van onze Beautyprofessionals, Esther van Esvedra, kwam ik prachtige oorsieraden tegen en ik vertelde haar over mijn idee. En zo bracht zij mij in contact met Diana Schoute… Een eerste kennismaking per telefoon hadden we al snel en een afspraak om elkaar te zien volgde. Ik vond haar meteen een spontane gepassioneerde vrouw en we raakten in gesprek over haar werk en over hoe zij edelsmid werd. Natuurlijk had ik voorafgaande aan onze afspraak al even gekeken op haar site om te zien wat haar handen met liefde creëren en zo stelde ik mijn idee aan haar voor. Diane reageerde zo spontaan. Ze zei: “wat een prachtig mooi initiatief, daar wil ik graag aan meewerken”, en zo geschiedde…

Van idee naar iets prachtigs

Een heel proces volgde waarvan wij de geboorte van de drie verschillende types oorsieraad graag met jullie willen delen. Een oorsieraad als cadeau voor jezelf of om te geven. Daarmee help je een ander ook te stralen van oor tot oor.
Voor een set naar keuze betaal je € 27,50 waarvan € 7, 50 direct naar de Beautybank gaat.
Help jij ook mee door een set aan te schaffen?
Ga dan naar de site van Diana
Diana Schoute Jewelry Design

Lees ook...

Popular Articles...