Lieve allemaal, wat is het jaar ontzettend snel voorbij  gevlogen, de tijd tikt maar door en over een aantal uren zullen wij de kurken weer laten ploppen om met z’n allen het nieuwe jaar in te luiden.

2017, wat zal dit jaar voor ons allen brengen? Wat zou het stiekem handig zijn om in de toekomst te kunnen kijken maar misschien ook juist heel erg moeilijk.

2016, we blikken graag met jullie terug wat 2016 heeft betekend voor ons, de BeautyBank.

Er is zo veel gebeurd dit jaar: we hebben vele nieuwe cliënten kunnen voorzien van een prachtige beautybehandeling en tsjonge, wat waren de reacties overweldigend. Je kunt deze geweldige “vooruitkijkspiegels” lezen op onze website. Het raakt mij elke keer weer als ik de verhalen lees, en vooral de reacties van onze prachtige cliënten weer bekijk, bezorgd mij dit enorme kippenvel, wat maken we er met zijn alle toch iets geweldigs van!
https://www.beautybank.nl/vooruitkijkspiegel/

Begin dit jaar stond de BeautyBank in het magazine “Vrouw” en waren wij aanwezig bij “de Borrel” in Aalsmeer.
https://www.beautybank.nl/beautybank-bij-borrel-aalsmeer/

De BeautyBank heeft een prachtig fotoboek uitgebracht. In dit boek zijn foto’s geplaatst van een reis door Cuba. Tijdens deze reis hebben Karin en haar partner Ronald een barbier in Trinidad ontmoet. Deze ontmoeting was zo hartverwarmend dat ze in actie zijn gekomen voor deze barbier om zo bij te kunnen dragen aan de aanschaf van een nieuwe tondeuse.
https://www.beautybank.nl/beautybank-brengt-fotoboek-uit/

De BeautyBank brengt fotoboek uit.
De BeautyBank brengt fotoboek uit.

De eerste oplage van de boeken is verkocht, en de tondeuse is aangeschaft en meegegeven.
https://www.beautybank.nl/julio-aan-de-slag-met-nieuwe-tondeuze/

De BeautyBank heeft de ANBI-status toegekend gekregen, waar wij enorm blij mee zijn!

https://www.beautybank.nl/anbi-status-toegekend/

De BeautyBank was uitgenodigd door Jenny Piet voor een interview op Radio Aalsmeer, in het programma That’s life.
https://www.beautybank.nl/beautybank-op-radio-aalsmeer/

In Juni bestond de BeautyBank één jaar! Wat een fantastisch nieuws! Op naar het 2e jaar!
https://www.beautybank.nl/de-beautybank-1-jaar-vooruitkijkspiegel/

Hoera! De BeautyBank één jaar!
Hoera! De BeautyBank één jaar!

Onze prachtige oprichtster van de BeautyBank, Karin, heeft het afgelopen jaar ook heel wat te verduren gehad. Een enorm heftige operatie ondergaan, met de nodige complicaties. Lieve Karin, we zijn blij dat je ondanks alles toch zo positief in het leven staat en je een geweldig voorbeeld bent voor velen van ons, dank!
https://www.beautybank.nl/dat-is-waarom-daarom-dus/

Afgelopen jaar stond de BeautyBank op de Startersdag van de Kamer van Koophandel, in de Jaarbeurs te Utrecht, voor het maken van professionele profielfoto’s.
https://www.beautybank.nl/beautybank-profielfoto-marathon-tijdens-startersdag-kvk/

Deze dag was zeer geslaagd!
https://www.beautybank.nl/beautybank-bij-startersdag-kvk/

Startersdag KVK
Startersdag KVK

Aan het eind van het jaar heeft Kim Feenstra een prachtig initiatief genomen om een aantal kerstpakketten uit te delen aan gezinnen die in financieel zwaar weer zitten momenteel. De BeautyBank heeft contact gezocht met Kim Feenstra en zij reageerde ongelofelijk blij op onze stichting. We hebben ook ons steentje kunnen bijdragen aan deze kerstpakketten. De BeautyBank heeft een mooie brief in de pakketten gestopt waarvan cliënten gebruik kunnen maken om zich aan te melden bij de BeautyBank voor een beautybehandeling. Kim, je bent een vrouw met een warm hart, wat een geweldig mooi initiatief en ontzettend bedankt dat wij hier deel van uit mochten maken!

Het team van de BeautyBank is het afgelopen jaar gegroeid. Zo hebben we een aantal nieuwe vrijwilligers en hebben wij inmiddels een sterk en prachtig team gevormd. Hier zijn wij dan ook reuzetrots op! Ook ik ben in het begin van 2016 bij de BeautyBank gaan werken en ik ben nog steeds blij dat ik deze mooie stap heb gezet. Ik geniet er enorm van!

Er hebben zich het afgelopen jaar enorm veel nieuwe beautypartners aangemeld die er samen met ons voor kunnen zorgen dat onze cliënten kunnen worden voorzien van een welverdiende beautybehandeling. Niet alleen kappers hebben zich aangemeld, maar ook stylistes, schoonheidsspecialistes, een imagostyliste, een huidspecialist, en pedicures. Hier zijn wij enorm dankbaar voor. De resultaten van het afgelopen jaar waren meer dan fantastisch.

Maar ook donateurs. Dankzij hen kan de BeautyBank blijven voortbestaan en kunnen wij steeds een klein beetje meer groeien. Wij danken iedereen die zich voor ons heeft ingezet het afgelopen jaar, als vrijwilliger, beautypartner, donateur, en natuurlijk alle vrienden en vriendinnen van de BeautyBank. Nogmaals ontzettend bedankt!

We willen er met elkaar een geweldig mooi 2017 van maken. We hopen dat wij nóg meer nieuwe cliënten kunnen laten stralen, van binnen en buiten.

Lieve allemaal,
Ik wens jullie allemaal een prachtig en gezond nieuwjaar toe en zeg graag:
“Proost op een hartverwarmend 2017.”

Liefs,

Mireille
www.beautybank.nl
mireille@beautybank.nl

Lees ook...

Popular Articles...