Dat is wat mij te binnen schoot toen op Facebook mijn aandacht werd gevraagd voor een gedeelde post van de website basishulp.nl Sasja, alleenstaande moeder, deelt hier haar positieve kijk en creativiteit op hoe je toch lekkere en verrassende maaltijden kunt maken met dat wat de voedselbank verstrekt. Hier was duidelijk een mooi mens bezig maar hoe zelfverzekerd zou zij in het leven staan en omgaan met haar uiterlijk als je van een wel heel krap budget moet rondkomen met kleine kindjes om voor te zorgen? Een berichtje is zo gestuurd.

Sasja aan het woord

Hoe het begon…. met een bericht van Karin. Ze had mijn verhaal gelezen en mijn website gezien en wilde graag ook haar initiatief met mij delen namelijk: De BeautyBank” Voor jou, omdat je het zo verdiend om eens heerlijk jezelf in de watten te laten leggen. Kom, stap over de drempel en meld je aan bij de BeautyBank. Zodra ik jouw aanvraag binnen heb dan bel ik je zodat ik je kan verbinden met een beautyprofessional. Dat kan een kappersbehandeling zijn of een andere behandeling waar jij je fijn bij voelt. Op verschillende plaatsen in Nederland staan beautyprofessionals klaar voor je. Liefs, Karin en team BeautyBank.

Dus.. zat ik een aantal weken geleden bij Karin in Medemblik in de tuin aan de koffie met een lekker broodje. Een mooie ontmoeting en een heel fijn gesprek volgde. Via de website heb ik mijn gegevens ingevuld en Karin heeft mij in contact gebracht met Dionne Linskens. Zij heeft verschillende huidklinieken in Schagen, Sint Pancras en onlangs een nieuwe kliniek in Amsterdam geopend. Ik heb Dionne gebeld voor een afspraak en mocht begin september langskomen. Wat een lieve vrouw! Met het hart op de goede plek en een fantastische praktijk. Onder de indruk van het nieuwe gebouw en vol spanning wat voor behandeling zij voor mij in gedachten had nam ik plaats in de wachtkamer. Natuurlijk had ik me verdiept in de kliniek en op de website gekeken,

Een heerlijke behandeling volgde en ik voelde me echt super daarna. Dionne nam echt de tijd voor me en terwijl ze mijn huid behandelde hadden we een goed gesprek over “vrouwen” dingen en was ze oprecht geïnteresseerd in mijn verhaal. Als brunette ben ik ‘gezegend’ met wat donkere beharing in mijn gezicht en na de bevalling heb ik wat opvallende pigmentvlekken gekregen. Hier was ik best onzeker over en stoorde me eraan. Dionne heeft me verteld hoe ik hier het beste mee kan omgaan en wat zij hierin kan betekenen. Fantastisch! Dat geeft een boost aan zelfvertrouwen. Het zou echt super zijn als nog veel meer mensen die dit verdienen gebruik gaan maken van de mogelijkheid tot doorverwijzing naar een beautyprofessional via de BeautyBank.

Dionne ….

Een jaar geleden kwam mijn schoonzus bij mij en zij vertelde over haar deelname aan de BeautyBank. Als professioneel masseur en schoonheidsspecialist biedt zij haar diensten aan, en aan die mensen die iets extra s verdienen na een zware of moeilijke periode in hun leven. Ze zeggen wel eens: aandacht maakt alles mooier, in dit geval is dat zeker zo. In deze maakt de persoonlijke aandacht dat de persoon in kwestie kan groeien in een stukje zelfvertrouwen en daarmee ook weer energie en kracht krijgt om andere zaken positief te benaderen. Karin Edwards is de initiatiefnemer van de BeautyBank.Een heel goed initiatief! Na het gesprek met mijn schoonzus en mijn bewondering voor haar inzet, ben ik ook in contact gekomen met Karin. De eerste dame die ik blij mocht gaan maken met mijn expertise, ik ben huidtherapeut van beroep, was Sasja Spek uit Alkmaar. Wat een bijzondere en ook bijzonder lieve dame is dat! We hebben uitgebreid met elkaar kunnen praten. Een dame met pit en doorzettingsvermogen. Ze was erg toe aan iets leuks. Dat kwam mooi uit! Ik heb haar heel blij kunnen maken met een mooie gezichtsbehandeling en exclusieve aandacht voor haar persoon. Heel belangrijk bij een vrouw die altijd eerst aan anderen denkt. Wat het aanbieden van deze behandelingen aan de mensen die via de BeautyBank bij komen zo bijzonder maakt is dat ik mensen blij maak en er exclusief voor hen ben dat moment van bezoek aan de praktijk. Lachend verliet zij de kliniek, ik ook blij!

Lees ook...

Popular Articles...