Negen van de tien keer, als het niet negenennegentig komma negen negen negen van de honderd keer is komen de cliënten van de BeautyBank geheel buiten de eigen schuld in de financiële problemen. Vaak is het een opeenstapeling van zaken die de situatie zo doen omslaan dat de weg omhoog maar lastig is te vinden. Als Beautybank willen we graag bijdragen aan het omslagmoment, het bieden van die extra aandacht en energie waardoor het vertrouwen groeit dat de weg uit het dal en de klim omhoog mogelijk zijn omdat je er nooit helemaal alleen voor staat.

En toen ging mijn baas failliet

In september 2017 ging mijn baas failliet, ik zat toen al in de ziektewet met de 2e burn-out. Het ging al een tijd niet goed met mij. Gelukkig kon ik begin 2017 bij een psychiater terecht en heb ik gesprekken gevoerd met een psychosomatische therapeut. Het gaat nu wel een stuk beter met mij maar helaas kom ik nu in de bijstand. Ik was dan ook super blij met het bericht dat er een BeautyBank bestaat en heb me dan ook gelijk opgegeven. Echt super dat ik er gebruik van heb mogen maken. Vandaag ben ik bij salon Cinnia geweest.

Wat een fijne ervaring heb ik daar opgedaan ! ik was er al eens eerder geweest om mijn haar te laten knippen en was erg tevreden. Ik was weer toe aan een knipbeurt, die heb ik gekregen maar ook een heerlijke basis gezichtsbehandeling, wat is dat lekker ontspannen zeg! En omdat het niet op kon heeft ze ook mijn wenkbrauwen geverfd.
Ben Super Blij en heel Dankbaar !
Groetjes Sandra

Verhaal professional Stefanie 

Een paar jaar terug heb ik mij opgegeven als professional bij de BeautyBank. Er had nog nooit eerder een cliënte via de BeautyBank contact gezocht met mij , maar nu ging de telefoon.. 

Een lieve mevrouw, Sandra genaamd wilde een afspraak maken zij kwam via de BeautyBank gaf ze aan. Natuurlijk  wees welkom, stiekem ging mijn hart een klein stukje sneller kloppen.  Hoe mooi is het dat je je kunt inzetten vanuit ons mooie beroep als beautyprofessional voor iemand die de financiële mogelijkheden niet heeft. 

Stiekem

Stiekem ging mijn hart een klein stukje sneller kloppen

De dag was daar … Sandra kwam binnen en we hebben eerst even een gezellig praatje gemaakt. Omdat zij zelf niet de mogelijkheid had om verven bij te houden hebben we gekozen voor knippen en daarna een heerlijke gezichtsbehandeling en het verven van de wenkbrauwen. Dat laatste wilde ze altijd al eens een keertje proberen.
Na deze gezellig en ontspannen middag gingen wij ons eigen weg weer. 

S’avonds op de bank zat ik nog met een tevreden gevoel en kon ik met een glimlach van een geslaagde dag mijn bedje in.
Of ik het nog eens zou doen? ABSOLUUT!!
Stefanie ( Kapsalon Cinnia)

Lees ook...

Popular Articles...