De verbinding met onszelf ontstaat vaak in het contact met andere mensen. Hoe mooi is het dat, als de connectie met mensen even niet lekker loopt, de onvoorwaardelijke verbinding met dieren daarin het verschil kan maken. Lees hoe Sytske via haar grote passie, de verbinding met zichzelf en anderen weer tot stand bracht.

Zoektocht naar een goed invulling

Ik ben Sytske een jonge vrouw. Ik ben volledig arbeidsongeschikt toch was thuiszitten niet helpend. Hierdoor begon ik alweer 10 jaar geleden aan een grote zoektocht naar een goede invulling van mijn leven. Hierbij kwam de mogelijkheid om met een grote passie aan de slag te gaan namelijk paarden. Ik wist toen niet hoe veel dat zou betekenen voor mijn toekomst. 

Niet meer weg te denken uit mijn leven

Inmiddels zijn paarden niet meer weg te denken. Ik ben erg voorruit gegaan. De paarden leerden mij contact te maken met andere mensen. Maar ook zeker met mezelf.

Via een vriendin kwam ik op de hoogte van het mooie werk van de BeautyBank. Ik weet dat uiterlijk niet het belangrijkste is maar een goed verzorgde uitstraling draagt zeker bij aan het zelfvertrouwen en de indruk die je achterlaat. Ook helpt het om in balans te zijn. De paarden kijken niet naar uiterlijk mensen zeggen wel dat ik straal als ik met de paarden bezig zijn.
Omdat ik erg uit Balans was woon ik beschermd. Nu is er mede dankzij de paarden een tijd gekomen om de volgende stap te nemen namelijk om te verhuizen. Ik ben nog in een oriënterende fase maar ik zie het vol vertrouwen tegemoet.

Verhaal van professional Amy

Een week of twee geleden kwam Sytske naar mijn salon. Wat een lieve en leuke meid. Van tevoren hebben we even gepraat en heb ik geprobeerd haar zoveel mogelijk op haar gemak te stellen. Ze keek erg naar de behandeling uit, maar het harsen vond ze toch wel een beetje spannend. Sytske en ik hebben veel gepraat tijdens de behandeling.

Één ding is mij heel erg bijgebleven: haar passie voor dieren. 

Ze straalde toen ze vertelde over haar vrijwilligerswerk op de zorgboerderij. Dieren betekenen erg veel voor haar en hebben haar door moeilijke periodes heen geholpen. Voor mij is dit erg herkenbaar. Ik ben een lange periode helaas erg ziek geweest. Mijn ouders hebben mij toen een super lieve hond gegeven. Iets wat ik al jaren wilde. Sammie heeft mij door mijn ziekte heen gesleept. Ik kreeg weer meer ritme in mijn leven en had weer een doel: ook al waren de wandelingen soms maar heel kort. (Sorry Sammie..?) 

Amy, beauty-professional: “De band met dieren begrijp ik met heel mijn hart.”

Dit is ook de grootste reden waarom ik mij wil inzetten voor de beautybank. Soms is het leven oneerlijk en gebeuren er dingen die je niet altijd in de hand hebt. Het is fijn dat er in die moeilijke periodes toch iemand voor je is. Ik hoop zo mijn steentje bij te kunnen dragen in de vorm van een ontspannende gezichtsbehandeling of massage en een lekkere kop thee. 

Sytske was erg dankbaar. Ze was blij met de behandeling en vooral met haar geharste en geverfde wenkbrauwen. Ze kwamen weer mooi boven haar bril uit. Ik ben haar ook erg dankbaar. Voor de fijne ervaring en de gezelligheid. Dit zijn de momenten waarvoor je het doet!

Lees ook...

Popular Articles...