Voor veel mensen lijkt de hele ellende van 2020-2021 alweer lang geleden. Ze hebben de draad weer opgepakt en gaan gewoon door. Toch is er een zorgelijk grote groep mensen die elke dag nog de schade ondervinden, die worstelen met de gevolgen en hun leven vaak helemaal opnieuw moeten uitvinden. Zij hebben alle steun nodig en gelukkig konden we een hele mooie verbinding leggen tussen Fatima en een betrokken professional bij Medikos.

Hallo allemaal, ik ben Fatima, en ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. Voorheen was ik een actieve en energieke persoon, die volop genoot van het leven. Mijn parttime baan in de detailhandel deed ik met veel liefde en passie. Ik hield van sociale interacties, het helpen van anderen gaf me voldoening. Maar helaas, na een ongeluk en twee slopende rondes van long-COVID, is mijn leven drastisch veranderd.

Op dit moment bevind ik me in een uitdagende situatie waarbij mijn dagen gevuld zijn met chronische vermoeidheid en lichamelijke klachten. Zelfs de eenvoudigste taken zijn nu een uitdaging geworden.  Maar ondanks deze moeilijkheden, blijf ik vastbesloten om hoop te vinden en door te gaan.

Toen ontdekte ik BeautyBank.

Toevallig stuitte ik online op hun verhaal en hoewel ik aanvankelijk sceptisch was besloot ik me toch aan te melden. Ik hoopte een beetje verlichting te vinden te midden van mijn uitdagende dagen. 

Enkele maanden later belde Romy van de BeautyBank me op, en haar warme stem bracht een golf van positiviteit in mijn wereld. Het was een bevestiging dat er nog steeds vriendelijke zielen zijn die om anderen geven, zelfs in de moeilijkste tijden.

Na het delen van mijn situatie en wensen met Romy voelde ik een sprankje hoop in een onzekere tijd.  Het was precies wat ik nodig had om voorzichtig naar de toekomst te durven kijken. Iets later ontving ik een mail waarin stond dat ik een afspraak kon maken bij Medikos Huid & Laserkliniek in Amersfoort mogelijk gemaakt door de steun van BeautyBank.

Een gevoel van ontspanning en innerlijke rust

Bij Medikos Huid & Laserkliniek werd ik hartelijk ontvangen met warmte en professionaliteit. De gezichtsbehandeling die ik daar kreeg liet me niet alleen mooi en verzorgd voelen, het gaf me ook een gevoel van ontspanning en innerlijke rust. Na de behandeling voelde ik me ontdaan van stress en spanning en tegelijkertijd mooi en zelfverzekerder dan ooit tevoren.

Tijdens mijn behandeling bij Medikos werd ik bijzonder goed verzorgd door een beauty professional, een lieve vrouw die zelf ook long-COVID heeft. Haar begrip en erkenning, ondanks de verschillen in onze ervaringen maakten het gesprek extra waardevol voor mij.

Nu, dankzij de onvermoeibare steun van BeautyBank en Romy kan ik voorzichtig weer hoopvol naar de toekomst kijken. Mijn diepe dank gaat uit naar hen, en vooral  naar Medikos Huid & Laserkliniek en alle betrokkenen voor hun onschatbare steun aan mensen in moeilijke situaties. 

Het is dankzij de missie van BeautyBank en hun toegewijde team dat er hoop en steun is voor degenen die het het hardst nodig hebben.

Warme groet, Fatima

Lees ook...

Popular Articles...