In de vooruitkijkspiegel ‘Indrukwekkende veerkracht‘ vertelde we al van Wendy die als beauty-professional gewoon doorgaat in aangepaste vorm. Vijf cliënten van de BeautyBank waren online aanwezig en naast het verhaal verhaal van Bianca deelden ook een aantal deelneemsters hun ervaring

Brenda, Marcia, Bianca, Iris en Elisa kregen close-up online advies

Ik heb vrijdag 20 Maart een super leuk webinar bijgewoond. Via de BeautyBank kreeg ik een aanbod om een online cursus over huidverzorging bij te wonen. Om 10.00 uur zat ik klaar en toen was er live verbinding met een super leuke vrouw Wendy!

Er waren vrouwen aanwezig in de chat die bij Wendy in de salon komen en een vrouw die Wendy ondersteunde. We kregen een duidelijke uitleg over hoe je je dagelijkse huidverzorging moet uitvoeren aan de hand van producten waar Wendy mee werkt in haar salon. Maar je kan ook budget proof producten kopen en daar de dagelijkse huidverzorging mee doen.

Wat echt super fijn was is dat je na de webinar een persoonlijk gesprek mocht gaan plannen van een half uurtje. Ik had het gelijk voor die vrijdag ingepland. Het was een video gesprek dus konden we elkaar nu zien! Ik heb echt een fijn advies gehad en tevens een klein cadeautje krijgen om mijn kleine huidprobleempjes te kunnen behandelen! Ik ben super benieuwd.

Ik wil Karin van de BeautyBank en Wendy Meyer van perfect skin& beauty heel erg bedanken voor deze ervaring.
Liefs Brenda

Ook Marcia vertelt…

Via het kerstpakket van Kim Feenstra ben ik in contact gekomen met de BeautyBank, echt een mooi gebaar voor mensen die een nieuwe inslaan op weg naar een plek in de maatschappij met herwonnen zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Ondanks de heftige Corona tijd wordt er tijd voor je vrijgemaakt, veel Beautyprofessionals hebben wel wat anders aan hun hoofd lijkt mij en bracht de BeautyBank mij in verbinding met Wendy, blij en dankbaar ben ik voor de online workshop en het persoonlijke online advies via een video call met veel fijne en bruikbare tip waar ik mee aan de slag kan!
Dank jullie wel!
Marcia

Bianca’s dankwoord,

Door een tip van een vriendin werd ik opmerkzaam gemaakt van de BeautyBank, zij vond dat ik het wel had verdiend na jaren van tegenslag op allerlei gebied, Na drie jaar dakloos geweest te zijn en nu in de positie ben om nieuwe stappen te maken met mijn leven wil ik het liefste een stichting willen oprichten mensen te helpen die in situaties hebben gezeten zoals ik en daarmee iets terug te geven aan de maatschappij, De workshop vond ik erg gezellig en informatief en spoort mij aan om verder te groeien. Het doet mij veel dat er nog mensen zijn die een ander helpen en wil Wendy en Karin ontzettend bedanken.

Liefs Bianca,

Lees ook...

Popular Articles...