Vertrouwen in jezelf, is heel veelzijdig. Je kan op tal van manieren vertrouwen in jezelf hebben. Vertrouwen is er vaak gewoon tot het verdwijnt en dan komt het vaak minder snel terug dan het is verdwenen. Neem nu vertrouwen in je eigen lichaam. Zolang je niets mankeert is het vertrouwen er gewoon over het algemeen, dan denk je daar waarschijnlijk amper over na. Maar het moment dat je gezondheid wordt aangetast kan het vertrouwen in jezelf een flinke deuk oplopen. En dan is het alle zeilen bijzetten om het vertrouwen weer op te bouwen.

Lees het verhaal van Karin

Lieve mensen van de BeautyBank, ik mocht vandaag via jullie naar Avanti kappers. Nadat ik een moeilijke onzekere periode in mijn leven achter de rug heb door borstkanker. Nadat mijn haren waren terug gegroeid ben ik eigenlijk nooit meer naar de kapper geweest. Naast mijn gezondheid kreeg ik nog eens drie jaar lang onzekerheid en gebrek aan financiële middelen. Nadat ik, door ziekte, mijn baan verloren was, moest ik een hele procedure doorlopen voordat ik uiteindelijk werd afgekeurd en recht kreeg op een wia-uitkering. 

Als alleenstaande jonge moeder kan je niet stil blijven staan

Daar sta je dan als alleenstaande, nog  jonge moeder, onzeker in alles terwijl je daarvoor zo zeker in het leven stond!! Financieel ben ik er zwaar op achteruit gegaan, in de problemen gekomen en vrijwillig in een schuldhulp traject gegaan.

Nu werk ik één of twee dagen via vrijwilligers werk in een hospice. Zwaar en emotioneel maar ook mooi omdat ik weet hoe het is om aan de andere kant van het bed te staan, te liggen.

Dankbaar ja, dat ik dit nog kan en mag doen, het had bij mij ook anders kunnen aflopen.
Beetje bij beetje ben Ik dat stukje onzekere over mezelf aan het vervangen door hernieuwd zelfvertrouwen. En nu met een nieuw, frisser kapsel kan ik weer verder met overwinnen zoals ik al vele obstakels heb overwonnen.

Ik wil jullie maar zeker ook Avanti kappers en hun medewerkers bedanken voor dit geschenk wat zo ervaar ik dit !! En wat een lieve meedenkende mensen bij Avanti kappers 

Jullie allemaal zo ontzettend dankbaar weet niet hoe ik jullie moet bedanken ❤️

Karin

Lees ook...

Popular Articles...