Voor alles is een eerste keer. Sommige eerste keren vergeten we maar andere zijn voor de rest van ons leven in ons geheugen gegrift. Vaak sta je niet meer stil bij de eerste keer omdat er na de eerste keer alweer zoveel keren zijn geweest dat dat wat ooit een eerst keer was heel normaal is geworden. Tot iemand je weer bewust maakt van het speciale, omdat het voor die persoon een eerste keer is. We laten Soraya aan het woord

Voor het eerst bij de kapper…

Allereerst wil ik, jullie van de BeautyBank heel erg bedanken voor alle moeite die jullie voor mij hebben gedaan. Vandaag mocht ik via de BeautyBank naar de kapper in Delft.. Wat een fantastische ervaring was het (Ik ben nog nooit naar een kapper geweest). De kapster was super aardig en we hebben als eerst besproken wat ik met mijn haar zou willen. Daarna is ze begonnen met knippen en verven, uitwassen, masker in mijn haren, hoofdmassage en weer uitspoelen… DAT WAS ECHT HEERLIJK Tot slot heeft ze mijn haren gefohnt en gestylt ? 

Ik ben echt super blij met het resultaat en het was een hele leuke ervaring Ik voel mij weer als nieuw lekker in mijn vel en met mooie haren ?

Ik ben heel blij dat ik dit heb mogen meemaken door jullie allemaal. Dus echt heel erg bedankt voor alle moeite. 
Nu kan ik met een goed gevoel sollicitatiegesprekken ingaan. Ik hoop dat jullie nog veel minima moeders zoals ik kunnen helpen met zo’n mooi cadeau.
Groetjes, Soraya

Beauty-professional Marion vertelt..

Hoi, Ik ben Marion. Ik ben 46 jaar en sinds begin dit jaar werkzaam voor Sandra bij HairForce1 Delft. Wat blijft het kappersvak toch een prachtig beroep, Onlangs kreeg ik via de Beautybank Soraya in de kappersstoel. Wat angstig kwam ze binnen, maar we raakte al snel aan de praat. Het was voor Soraya de eerste keer in een kapsalon, samen besloten we om haar haar aan de onderkant donker te maken en bovenop veel highlights Het resultaat was heel mooi en vooral erg naar de zin van Soraya

Zo leuk om iemand nog mooier en vooral heel blij te maken.

Marion en Sandra van HairForce1Delft

Lees ook...

Popular Articles...