vooruitkijkspiegel

We hebben samen gelachen maar ook gehuild

Als ouder wil je het beste voor je kinderen. Hulp vragen is niet makkelijk maar als je wil dat jouw kinderen mee kunnen doen met activiteiten die voor anderen heel normaal zijn maar jij hebt daar de financiën niet voor dan is een stichting zoals de stichting leergeld een zeer welkome hulp. En als ze dan ook nog eens beseffen hoe belangrijk het is dat als je als ouder goed in je vel zit je er nog zelfverzekerder voor de kids kan zijn en mama doorverwijzen naar de BeautyBank, dan is de cirkel rond.

Elke keer de losse eindjes weer aan elkaar

Tijdens een gesprek met de organisatie Stichting Leergeld werd mij verteld dat ik het verdiend had om eens zelf verwend te worden. Aangezien ik moeder van 6 kinderen ben en mij al jaren inzet voor de kinderen in onze gemeenschap. En ik elke maand de eindjes aan elkaar moet knoppen. Daarom was de BeautyBank wel iets voor mij vertelde ze mij. Ik stond verbaasd dat ik dit mocht krijgen en dat deze geweldige stichting bestaat.

Al snel kreeg ik een telefoontje van een hele lieve dame die vroeg wat ik graag zou willen. Aangezien ik al jaren niet meer bij de kapper was geweest zou ik dit wel heel fijn vinden. Zo kwam ik spoedig in contact met een hele lieve kapster van Gisela haarstudio die mij werkelijk met open armen en liefde heeft ontvangen. 

Ze begreep waar ik vandaan kwam

We hebben samen gelachen maar ook gehuild. Ze begreep waar ik vandaan kwam en ze nam ook echt de tijd voor mij. Ik ben naar huis gegaan met een geweldige mega gave nieuwe Borstel en haarverzorgingsproducten. Als dat niet alles was, heb ik hierdoor weer meer eigenwaarde gevonden en zelfvertrouwen. 

Nogmaals ik ben super blij met mijn haren en ontzettend blij dat voor mij maar ook voor vele andere de BeautyBank bestaat.

Dankjewel toppers 

Lees ook...

Popular Articles...