Mijn naam is Wendy en ik woon sinds 2019 met mijn man en twee kids in Nederhemert (tussen Zaltbommel en Den Bosch). In 2020 heb ik het massage vak ontdekt.

Na een bore-out en een burn-out heb ik aan de lijve ondervonden wat langdurige onderprikkeling en overprikkeling kunnen aanrichten. Het gevoel van radeloosheid en vermoeidheid was in beide gevallen lamleggend. Ik ben heel blij dat deze periode inmiddels achter me ligt.

Vandaag de dag voer ik liefdevolle actie voor rust en verbinding. Moedig ik andere mooie mensen aan te kiezen voor rust. Zorg ik er middels massage voor dat de drukte verdwijnt en de verbinding terugkeert.

De rust rebel kent de kracht van rust en durft deze ook te claimen. Het is even oefenen maar als je het eenmaal in de vingers hebt gaat het vanzelf.

Vanuit rust kan jij bergen verzetten! Hoe dan? Het is de magie van massage.

Ontspanning is geen luxe, het is een basisbehoefte

Ik roep vaak dat ontspanning geen beloning is. Rust is geen salaris, je hoeft er niet eerst heel hard voor te werken. Je hebt het gewoon nodig om op te laden en weer door te kunnen gaan. Dus als je kiest voor een moment ontspanning is dat juist een powermove.

( Foto’s gemaakt door Mariënne de Groot @mariennedegroot )

Nu weet ik dat geldzorgen ontspanning of een moment voor jezelf absoluut niet vanzelfsprekend maken. Misschien voel je je schuldig om die tijd een aandacht aan jezelf te besteden. Ik vind dat ontspanning voor iedereen toegankelijk moet zijn, omdat iedereen er simpelweg recht op heeft. (Zie je de rust rebel die weer boven komt ;))

Daarom ben ik aangesloten bij de BeautyBank, om ontspanning voor iedereen mogelijk te maken. Via een collega kwam ik op het Instagram profiel terecht en ik voelde dat dit precies was wat ik wilde. 

Na een aantal jaren mijn praktijk draaien is het tijd om daad bij woord te voegen en te zorgen dat een ontspanningsmassage voor iedereen mogelijk is. Ik ben groot fan van deze mooie organisatie en ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten in mijn praktijk in Den Bosch.

Veel liefs! 

Warme groet,

Wendy

www.ureduwellness.nl

Lees ook...

Popular Articles...