Honderden mensen, die financieel de middelen niet hadden konden afgelopen jaren rekenen op gratis kappers of schoonheidsbehandelingen via bij de BeautyBank aangesloten professionals. Maar de corona-crisis draait de wereld nu om.
Waar we een verhaal wilden plaatsen van een cliënte die al vijf jaar in de overlevingsstand staat en door de behandeling van een beauty-professional een positieve wending in haar leven kon maken zien we dat het corona virus de beauty-professionals keihard raakt en in de overlevingsstand zet.

Oproep: #betaaljekapper

Op linkedin zagen we de oproep met de hastag #betaaljekapper en wij willen heel graag hiervoor ook jouw aandacht vragen.

Een heleboel kappers en beauty-professionals zijn hele kleine bedrijfjes. Als deze een paar maanden geen omzet hebben, dan vallen ze om. Jouke de Haas besloot haar afspraak te cancelen maar wel gewoon te betalen. En om deze kleine ondernemers een beetje te helpen introduceren we de hashtag hashtag#betaaljekapper.

Als iedereen die de komende tijd de kapper afzegt maar wel gewoon betaalt deze hashtag gebruikt, kunnen we samen meer mensen inspireren om hetzelfde te doen.

Lees ook...

Popular Articles...