Onze beauty-professionals zijn levenskunstenaars. Neem nu Esther van Esvedra, zij weet als geen ander vreugde te brengen vanuit haar prachtige kijk op een ieder die ze op haar pad tegenkomt en brengt ontspannen energie met haar magische handen.

Esther ziet…

Haar lichaam geeft haar heel veel pijn en werken kan niet meer…  Ze heeft een prachtige lach, volle lippen, rechte tanden.  Grote ogen omlijst met twee mooie  wenkbrauwen. En een fluweel zachte huid als ik haar masseer. Wij zien allebei totaal iets anders. Ik hoop dat ze zichzelf door mijn ogen gaat zien. Ze is een prachtvrouw!  

Voor Mina stond de tijd even stil

Dank je wel voor de heerlijke behandeling. Ik heb er enorm van genoten!  Ik had het gevoel dat de tijd stil stond en ik door een reis ging van verschillende gevoelens van geluk, rust en vooral héél véél ontspanning. Het was heel fijn, het voelde alsof ik wat meer zelfvertrouwen kreeg. Esther is zo lief!!

Lees ook...

Popular Articles...