We zijn heel blij een samenwerking tussen Rijn IJssel en de BeautyBank te mogen melden waarin jonge beauty professionals, getraind en opgeleid volgens de laatste ontwikkelingen in de beautywereld, zich gaan inzetten voor BeautyBank cliënten.

Over Rijn IJssel

Rijn IJssel verzorgt opleidingen en cursussen in het beroeps- en volwassenenonderwijs. Hier studeren ongeveer 11.500 studenten. Mensen van alle leeftijden, vanaf zestien jaar. Jong en enthousiast komen bij Rijn IJssel samen met ervaren mensen uit de dagelijkse praktijk. Rijn IJssel staat voor een leven lang leren en beauty-professionals zijn nooit uitgeleerd. Rijn IJssel biedt opleidingen aan waar iedereen – van welk geloof, welke sekse of etniciteit dan ook – welkom is, uiteraard met respect voor het ‘zijn’ van de ander.

Samenwerking Rijn IJssel en BeautyBank, een echte win-win!

De vakmensen in opleiding verbeteren graag hun vaardigheden op een manier die tegelijkertijd de wereld beter maakt. Zeg nou zelf: wat is er mooier dan examenplekken voor studenten te gunnen aan mensen die een investering in hun uiterlijk zelf niet kunnen betalen? Onze cliënten krijgen de oprechte aandacht die ze ook in een salon zouden krijgen. Terwijl studenten groeien door deze ervaring, groeien onze cliënten in hun eigenwaarde en zetten ze vervolgstappen voor zichzelf. Studenten blij, cliënten blij. Kortom, een echte win-win!

Met de samenwerking kunnen de verbinders van de BeautyBank voortaan meer cliënten helpen in de regio Arnhem. Binnenkort gaan de eerste cliënten naar de eigen Rijn IJssel beauty salon, BeautyPoint, voor een behandeling. We kijken uit naar de ervaringsverhalen.

Lees meer over Rijn IJssel op de website: www.rijnijssel.nl

Lees ook...

Popular Articles...