Soms kan het zo zijn dat de cliënten die we spreken niet altijd over hun situatie en verleden willen schrijven. Ze willen willen niet te veel blijven hangen in de negativiteit uit het verleden maar vooral dankbaarheid en blijheid delen. Zo deelde Brendy haar blijdschap en zeg nu zelf, daar kan toch niets tegenop.

Brendy en haar ervaring

Na een heel prettig telefoongesprek met Beautybank verbinder Kim mocht ik onlangs naar Salon91 op Urk. Samen met Evelyn was er al wat voorbespreking geweest over mijn, toch wel beschadigde haar. Ze beloofde er wat moois van te maken. Wat was ik blij en vereerd dat ik hieraan mee mocht doen en wat een geweldig initiatief.

Een kwartier lang liggen met je ogen dicht

Toch wel wat gespannen liep ik de salon binnen waar ik gelijk een warm welkom heb ervaren. Mijn haar werd gekleurd met allerlei high en low lights om zo het meest natuurlijke effect te creëren. Na het uitspoelen van mijn haar moest de verzorgende behandeling intrekken en werd de stoel in de ligstand gezet. Een kwartier lang liggen met je ogen dicht met de stoel in de massage stand “wauw ” wat een ervaring, mijn haar weer geknipt en in een prachtig model gebracht,

Mijn dag kon niet meer stuk

Om het geheel af te maken werd er een subtiele make-up aangebracht met adviezen hoe ik dat ook zelf kon doen en als extra cadeau kreeg ik ook nog eens een tas met verzorgende haarproducten, wat een geweldige dag, wat een lieve mensen en prachtig initiatief

BeautyBank , Kim en Evelyn van Salon91 bedankt voor het bijzonder liefdevolle gebaar!!

Brendy

Evelyn

Brendy kwam bij ons in de salon. En we hadden meteen een klik. Een super lieve en gezellige dame 💚 Wij vonden het super fijn om Brendy weer te mogen laten stralen. Ze heeft een hele heftige periode achter de rug. En deelde heel open met ons haar verhaal. 

Toch heeft Brendy een enorme kracht gevonden, en heeft ze weer toekomst perspectief💪🏼 Ze volgt weer een opleiding, daarbij is ze ook nog eens deeltijd muziek docent op een muziek school. En ook in haar gezin gaat het nu steeds meer de goede kant op. En hier is zij vooral heel erg dankbaar voor. 

Wij mochten haar heerlijk in de watten leggen en haar weer laten stralen 💫 
Behandeling: Eerst hebben we het haar gekleurd en een herstel behandeling gegeven. Daarna geknipt met een 3D knip techniek zodat ze het zelf thuis ook gemakkelijk in model kan brengen. Voor thuis heeft ze ook een herstel kit meegekregen. Zo heeft ze nog langer plezier van gezond haar.

Lees ook...

Popular Articles...