Voor onze cliënt in Almere waren we op zoek naar een professional. Toen ik Fatimeh belde en haar uitlegde wie ik was en waarom wij op zoek waren naar een professional voor onze net aangemelde cliënte twijfelde zij geen moment en zei: “Natuurlijk wil ik graag belangeloos helpen, zal ik de mevrouw meteen bellen?”. Wat een mooie vrouw, zo spontaan die niet eens doorvroeg waarom of twijfel had en direct tot actie wilde overgaan. Vanuit het verleden weet zij als geen ander hoe het voelt hulp te geven op het moment dat iemand dat nodig heeft.  We bespraken hoe we samen met de cliënte zouden communiceren. En zo geschiedde. Binnen een week hadden beide vrouwen contact met elkaar en lieten zij mij zoals gevraagd weten op welke dag de afspraak gepland was.

Even alle tijd voor Marjolein

Via Facebook kwam er een bericht voorbij over de Beautybank.nl, waarin werd uitgelegd dat mensen die het even zwaar hebben of hebben gehad op vrijwillige basis iets aan hun uiterlijk kunnen laten doen zonder dat daar geld aan te pas komt. Dus ben ik zo vrij geweest om mij daarvoor aan te melden. Binnen een aantal dagen werd ik gebeld door Karin met de mededeling dat ik ervoor in aanmerking kwam, maar er in Almere (waar ik woon) nog geen professionals waren. Of ik even geduld wilde hebben. Natuurlijk heb ik geduld, maar na een week werd ik al gebeld dat er een kapsalon was in Almere, die hier graag aan mee wilde doen. Na telefonisch overleg kon ik daar al snel terecht.

Als alleenstaande moeder in de bijstand was ik al jaren niet naar de kapper geweest en blondeerde ik mijn uitgroei altijd zelf. Nou, Fatimeh zag natuurlijk direct dat de kleur niet helemaal egaal was. Mijn haar zag er ook niet echt gezond uit doordat ik vorig jaar geconfronteerd werd met borstkanker en na de operatie bestralingen heb gehad. Zij heeft mijn haar toen helemaal gekleurd met een zachtere kleur en in model geknipt. Tevens wilde ze ook mijn werkbrauwen verven en epileren. Ik was de koning te rijk, want zo goed had ik er in tijden al niet uitgezien.  Fatimeh kon zeker van van mijn gezicht af lezen dat een mooie warme kleur en netjes in model geknipt en verzorgd  haar mij weer een boost heeft gegeven en ben Fatimeh van Zieba Hair Studio in Almere dan ook zeer dankbaar en natuurlijk de BeautyBank die dit mogelijk heeft gemaakt. Foto’s spreken voor zichzelf toch?

Lees ook...

Popular Articles...