Hoi Romy, wat heb ik genoten zeg!! Dank jullie wel, ben jullie zo ontzettend dankbaar!! Ik heb in de auto een traantje moeten wegpinken van geluk! Met die zin bedankte een cliënte voor de verbinding met een bezoek aan Styling’S Hengelo. Zo vaak komen we tegen dat alleenstaande moeders zichzelf niet die aandacht gunnen omdat de kinderen en alles voor de kinderen voor gaat. Als je je alleen al schuldig voelt bij de gedachte iets voor jezelf te doen dan is het de hoogste tijd dat je even langs het schuldgevoel naar voren wordt gehaald. Hierbij het verhaal van een alleenstaande moeder.

Ik heb afgelopen zaterdag een afspraak bij Styling’S Hengelo gehad voor het kleuren en knippen van mijn haar dankzij de BeautyBank. Ik stelde dit continu uit. Ik ben alleenstaande moeder van drie jonge kindjes en voelde mij elke keer haast schuldig alleen al de gedachte om tijd en geld voor mijzelf te gebruiken.

Dankzij de BeautyBank heb ik even me-time gehad zonder te moeten denken aan de hedendaagse drukte en een mama te zijn die altijd aan staat. Ik ben uiteindelijk naast mama ook een mens die tijd voor haarzelf nodig heeft, en wat heeft mij dit goed gedaan zeg!! Ik mag er ook zijn!

Onderweg naar huis heb ik een traantje weg moeten pinken van geluk, zonder de BeautyBank had ik niet de tijd noch het geld voor mijzelf gegund. Wat ben ik de Professional en de BeautyBank en Styling’S Hengelo ontzettend dankbaar dat zij dit voor mij konden realiseren.

Wat een toppers zijn jullie! ♥️

Lees ook...

Popular Articles...