Het begon allemaal tijdens onze vakantiereis naar Cuba eind 2015. Daar ontmoette we barbier Julio die zijn grootste wens met ons deelde, een nieuwe tondeuse zodat hij meer mensen kon helpen. Claudia van Cumlaude travel bracht Julio de tondeuse welke razendsnel, met de verkoop van het fotoboek, bij elkaar was verdiend. Bij terugkomst in Nederland vertelde Claudia dat zij nog een barbier ontmoet had met exact dezelfde wens. Ook weer een gedreven vakman die zijn tijd en talent graag wilde inzetten voor mede Cubanen maar niet beschikte over de juiste instrumenten omdat ze in Cuba eenvoudigweg niet te koop zijn.

Alsof het zo moest zijn nam op dat moment Jeroen Kuin van Wahl Nederland weer contact op. Toen het fotoboek van Julio klaar was hadden we Jeroen benaderd met de vraag of hij vanuit Wahl misschien een nieuwe tondeuse kon sponsoren. Jeroen is daarop de organisatie in gegaan en heeft vanuit het hoofdkantoor een originele Amerikaanse tondeuse geregeld. Wederom werd Claudia gevraagd tijdens een van haar reizen wederom een barbier blij te maken.

weer een barbier die verder kan

Onlangs mocht Onito, de gepassioneerde barbier uit Baracoa,  dankzij Jeroen Kuin Wahl Global een tondeuse ontvangen uit handen van Claudia. Een prachtig bericht. Wat geweldig en zo speciaal ?. Meer mensen krijgen op deze manier een kans om voor zichzelf te zorgen. We genieten op afstand van dit sneeuwbaleffect.  Selfsupporting, eigenwaarde en zelfvertrouwen dat is waar het bij de Beautybank over gaat en mooi dat wij samen met de groeiende groep Beautyprofessionals de mensen die het het hardste nodig hebben een duwtje in de rug willen geven om weer vooruit te kunnen… zelfs in Cuba

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Lees ook...

Popular Articles...